• Rullbanor för industri
  • Rullbanor för industri

Rullbanor Industri

Välkommen till Rotab, en erfaren och kunnig tillverkare och säljare av rullbanor för industri. Med våra 40 års erfarenhet inom industriautomation vet vi vad som krävs för att leverera det allra bästa resultatet, varje gång. 

Vi har flera olika rullbanor av högsta kvalitet och med en rad olika funktioner som också kan hantera en stor variation av produkter. Beroende på vilket gods som avses kan våra industri-rullbanor anpassas sett till längd, bredd och kapacitet. Vi säljer rullbanor i aluminium eller rostfritt stål.

Rullbanor med krav på tillförlitlighet och effektivitet

Transportören är modul-uppbyggd och kan konfigureras i många utföranden, som till exempel driven eller en odriven version
Våra rullbanor är speciellt utvecklade för att hantera och transportera små till medelstora paket där krav ställs på tillförlitlighet och flexibilitet
Rotab löser företags och industriers logistik enkelt och effektivt där varje lösning skräddarsys utifrån de krav som ställs


Rullbanor Industri


Våra rullbanor för industri kommer i antingen aluminium eller rostfritt stål och alla transportörmoduler har T-spår på båda sidorna för att förenkla fastsättning av sidokanter och andra tillbehör (endast på aluminiumversionen).

Kontakta oss för mer hjälp kring rullbanor till industri

På vårt kontor i Tyresö, 20 minuter söder om Stockholm, har vi medarbetare som arbetar med allt från tillverkning och utveckling av nya produkter till säljare och ledning.  

Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har övriga frågor kring våra produkter eller våra rullbanor för industri och hur de kan anpassas för ditt ändamål.

 

Rullbanor Industri

Kontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår