EasyLink raktgående modulbandstransportör

EasyLink EM2000-S/EM2001-S

EasyLink rakgående modulbandstransportör är avsedd för hantering av styckegods. Transportören är moduluppbyggd och kan tillsammans med den svängbara modultransportören enkelt anpassas till produktionens flöde. Den flexibla konstruktionen har dubbla T-spår längs sidorna för att förenkla fastsättning av olika tillbehör (endast på aluminium versionen). Banan är främst avsedd för rak produkttransport vågrätt eller med lätt stigning. Ofta är en kombination av den rakgående modulbandstransportören med den svängbara mest kostnadseffektivt. Bandet till en transportör kan beställas i olika material och med olika typer av ytor.

EasyLink EM2000-S - Modulbandstransportör i aluminium
EasyLink EM2000-S - Aluminium
EasyLink EM2001-S - Modulbandstransportör i rostfritt stål
EasyLink EM2001-S - Rostfritt stål

EasyLink EME2001-S

EasyLink rakgående modultransportör är konstruerad för att transportera styckegods i det horisontella planet. Transportören är moduluppbyggd för att klara att hantera både små och stora produkter och är speciellt användbar där höga krav på hygien ställs. Ramverket har spolhål för att underlätta rengöring. Bandet till transportören finns med ett flertal olika ytor och strukturer för att passa till applikationen.

EasyLink EME2001-S - Modulbandstransportör i rostfritt stål
EasyLink EME2001-S - Rostfritt stålKontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår