• Palletering robot

Palletering

Vi har under många år erbjudit  våra kunder olika lösningar inom palletering. Att stapla varor och föremål på en lastpall kan verka enkelt, men det ställer höga krav på precision, stabilitet och kännedom om produkterna för att kvaliteten ska bibehållas.

Varför du ska välja en Palleteringsrobot från Rotab

  • Våra palleteringsrobotar automatiserar er produktion.
  • Med vår automatiska palleteringsrobot kan du enkelt skapa  egna pallmönster optimerade för dina varor och produkter.
  • Automatisk palletering med vår robot ger hög driftsäkerhet, flexibilitet och en effektiv produktion.


Palletering Robot


Vi har över 40 års erfarenhet av industriautomation och med hjälp av vår palleteringsrobot får du en skräddarsydd helhetslösning för ditt pallgods, där du inte behöver oroa dig för felaktig lastning eller förstörda enheter.

Ett bra palleteringssystem utvecklar företagets produktion och underlättar ergonomiskt för medarbetarna och minimerar risken för att lastade varor faller av eller skadas.

Programmera egna pallmönster
“Stand alone” eller “In line” med pallrullbanor.
Mindre fotavtryck än robot och pallastare
Vakuum, gripdon eller lyftgaffel
Hög driftsäkerhet


Palleteringsrobot för ökad effektivitet och lönsamhet

Kapaciteten hos vår palleteringsrobot är hög och den effektiviserar pallastningen och håller varorna på plats. Roboten ger ett jämnare flöde med färre stopp i produktionen vilket ger en ökad lönsamhet.

Vi har ett flertal återförsäljare och samarbetspartners runtom i Europa. Vill du kontakta oss för en lösning inom palletering är du varmt välkommen att ringa - du hittar våra kontaktuppgifter här. Välkommen till Rotab.

 

Palletering Palleteringsrobot

Kontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår