• Materialhantering för industri

Materialhantering Industri

Välkommen till Rotab. Vi levererar systemlösningar för materialhantering inom industri och vi ser oss själva vara en flexibel leverantör. Vi erbjuder anpassade produkter för transport och palletering så som olika typer av bandtransportörer, automatiska palleteringsrobotar och roterande bord till företag.

Vår långa erfarenhet och strävan efter att ligga i framkant gör att vi kan erbjuda ett brett utbud av produkter för materialhantering inom industrin.  

Behovsanpassad materialhantering för industri

I företag och för industri är det viktigt att ha en välfungerande materialhantering för att arbetsprocessen ska kunna flyta på effektivt och utan problem. I vårt sortiment finns det mesta för att kunna optimera din verksamhet.

Vi på Rotab har över 40 års erfarenhet av materialhantering inom industri
Vi anpassar alltid våra lösningar utifrån kundens behov och krav som ställs
Vi hjälper företag att skräddarsy en lösning för sin produktion där våra produkter tillverkas i aluminium eller rostfritt


Materialhantering Industri

Rätt materialhantering kan öka lönsamheten

Våra kunder finns inom bland annat livsmedel, tillverkningsindustri och läkemedelsbranschen och vi vet precis vad som krävs för olika typer av produkter. Vare sig ditt företag behöver ett helhetssystem eller enskilda komponenter kan vi stå till tjänst. 

Ett bra system för materialhantering innebär en ökad lönsamhet, ökad takt i produktionen, effektivare arbetsdagar och minskad risk för varor som går sönder eller skadas på något sätt. Dessutom finns en säkerhetsaspekt där ett bra system förebygger olyckor.

Välj en erfaren leverantör för materialhantering för industri

Med huvudkontor i Tyresö söder om Stockholm tillverkar, utvecklar och säljer vi lösningar inom industriautomation. Våra medarbetare gör allt från tillverkar och utvecklar nya produkter till säljer och implementerar våra lösningar till våra kunder.

Har du några funderingar innan din investering svarar vi gärna på dina frågor kring materialhantering och vad vi kan leverera som passar till dina behov och önskemål.

Hör av dig till oss på telefon eller mail och berätta om din verksamhet så berättar vi mer om vilka lösningar vi kan erbjuda dig. Välkommen till Rotab.

Materialhantering Industri

Kontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår