• Lamelltransportör

Lamelltransportör

Välkommen till Rotab. Vi erbjuder lamelltransportörer för hantering av både lätt och tungt styckegods till alla typer av industrier och företag. Vår lamelltransportör finns i fem bredder för att passa din produkt perfekt.

De är dessutom konstuerade för att transportera gods både vertikalt och horisontellt. Välj en lamelltransportör från oss när du ställer speciellt höga krav på flexibilitet och tillförlitlighet.

Varför du ska välja Rotab

Med en lamelltransportör från oss kan vi tillsammans skräddarsy ett transportörsystem utifrån ditt företags behov och de produkter ni hanterar
Vårt moduluppbyggda transportörsystem är konstruerad för att klara de påfrestningar som de flesta applikationer kräver
Vi anpassar självklart längd och bredd efter dina behov och de produkter som bandet är avsett för


På Rotab kan vi erbjuda dig en lamelltransportör antingen i aluminium eller rostfritt stål, beroende på vad som passar din produktion bäst. 

Hållbar och högkvalitativ lamelltransportör 

På vårt huvudkontor i Tyresö utvecklar, tillverkar och säljer vi lamelltransportörer och lösningar som är kostnadseffektiva, högkvalitativa och hållbara.

Vi har personal som arbetar med tillverkning av bland annat lamelltransportörer, sen har vi medarbetare som arbetar med utveckling av nya produkter och förverkligande av nya idéer. Vi har dessutom flertalet återförsäljare och samarbetspartners runt i världen.

Kontakta oss om du har övriga frågor kring våra produkter och hur de kan anpassas för ditt ändamål. Välkommen!

 

Lamelltransportör

Kontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår