• Bandtransportörer

Bandtransportörer

Vi erbjuder industrier och företag bandtransportörer som är utvecklade för att kunna hantera flera olika typer av gods. Vårt moduluppbyggda transportörsystem erbjuder hög flexibilitet och tillförlitlighet. Våra bandtransportörer kan konfigureras för att hantera produkter såväl horisontellt samt vertikalt.

Med bandtransportörer från Rotab kundanpassar vi en lösning utifrån de behov och krav som finns hos ert företag och de produkter ni arbetar med. Våra bandtransportörer kan anpassas med olika bandkvaliteter för exempelvis livsmedel, apperslådor eller glaskross. Våra lutande band kan utrustas med medbringare.


Bandtransportörer

Bandtransportörer efter kundens önskemål

Vi kan hantera en mängd olika produkter och vi välkomnar kunder från en rad olika branscher. Oavsett vad du vill transportera har vi bandtransportören för dig och vi levererar en beprövad, pålitlig och driftsäker konstruktion.

Vi har flera olika återförsäljare och samarbetspartners runtom i Europa. Du är varmt välkommen att kontakta oss om du har frågor kring våra bandtransportörer eller vill veta hur vi kan ta fram en företagslösning för dig - du hittar våra kontaktuppgifter här. Välkommen till Rotab.

 

Kontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår