• Roterande bord för industri

Roterande Bord för Industri

Rotab tillverkar roterande bord för industrin anpassade för både lätta och tunga produkter. Roterande bord placeras med fördel vid slutet av ett rullband eller en transportbana eller som buffert till en transportör.

Det underlättar både ergonomin och produktionen i verksamheten och bidrar till ökad lönsamhet.

Varför du ska välja Rotab

Våra roterande bord är höj- och sänkbara och tillverkas i rostfritt stål
Bordets rotation är friktionsdrivet och kraften justeras automatiskt med bordets last
Med över 40 år i branschen har vi bred kompetens och kunskap om materialhantering och logistik i industrier
Ett roterande bord från oss håller högsta kvalitet

 

Vi tillhandahåller flera olika system och lösningar för logistik och materialhantering och skräddarsyr ofta systemåt våra kunder.

Beroende på er verksamhet och behov kan vi anpassa ett roterande bord ihop med exempelvis rullband, en automatisk palleteringsrobot eller bandtransportör. Vi designar alltid en optimal systemlösning för din produktion, oavsett om det gäller enskilda transportörer eller en helhetslösning.

Roterande bord - En användbar investering för många industrier

Våra kunder finns bland annat inom läkemedelsindustrin och livsmedelsindustrin och vi vet precis vad som krävs för olika typer av produkter. Vi löser företags och industriers logistikproblem på bästa sätt, med en effektiv och kvalitativ process utifrån varje enskild kunds behov.

Om ni har frågor om vårt roterande bord eller andra produkter är ni välkomna att höra av er till oss. Vi berättar gärna hur vi arbetar för att anpassa och optimera ditt företags produktion.

Roterande bord Industri

Kontakta oss

Fredrik Solenberg

+46 (0)703-127 140

Elin Solenberg

+46 (0)73 081 80 69

Vår hemsida använder sig av cookies. Genom att fortsätta surfa på sidan godkänner du att vi använder cookies. Klicka här för mer information.

Jag förstår